Skip to content

Wat is het roze koeken spel?

  • Jip 

Roze koeken! Wie kent ze niet. Deze toch wat nostalgische snack hebben we allemaal wel eens gehad, of zelf getrakteerd op school. Steeds vaker horen we de term ‘het roze koeken spel’. Klinkt in eerste instantie als een spelletje voor een kinderfeestje, maar dat is het absoluut niet. Hieronder lees je alles over het roze koeken spel en waarom je wel twee keer nadenkt voordat je instemt met dit ‘spelletje’.

Wat is het roze koeken spel?

Het roze koeken spel wordt gespeeld door jongens die samen in een cirkeltje gaan zitten rondom een cracker of koekje. Ze beginnen vervolgens te masturberen en proberen zo snel mogelijk klaar te komen over de koek in het midden. Wie als laatste komt, eet de koek op.

Indien het kwartje nog niet was gevallen rondom de naam het roze koeken spel: een roze koek is bedekt in een laagje glazuur.

De uitleg van het roze koeken spel spreekt dus redelijk voor zich. Fucked up al zeg ik het zelf, maar goed, kinkshamen doen we niet aan op deze website. 

De kans is klein dat je een groep vrienden bij elkaar krijgt die dit ‘gezelschapsspel’ met je wilt spelen, maar je weet het nooit.

Waar komt het spel vandaan?

Het spelletje is vooral een grap die viraal is gegaan op het internet. Een paar TikToks zorgde uiteraard voor een hele storm aan aandacht, en daar is toen veelvuldig op ingehaakt door andere accounts.

Het lijkt er dus niet op dat het roze koeken spel veelvuldig wordt gespeeld, maar meer een seksueel (en vooral ranzig) grapje is. 

Als je dit artikel als bezorgde ouder dus aan het lezen bent: maak je geen zorgen. Tikkertje is nog altijd populairder dan het roze koekenspel op het schoolplein.

Grote kans dat die positieve en nostalgische gevoelens die je had voor deze snack verdwenen als sneeuw voor de zon na het lezen van de uitleg van het roze koeken spel. Maar goed, the more you know.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *