Skip to content

Teazers Orale Masturbator: uitgebreide review

 • Jip 

De Orale Masturbator van Teazers is al een tijdje een van de populairste speeltjes voor mannen. Deze low-budget masturbator beschikt over een verwarmende functie, 9 vibratie standen en is gemaakt van luxe materiaal. Genoeg reden om de Teazers orale masturbator een uitgebreide review te geven.

1) Wat voor speeltje is de Teazers Orale Masturbator?

De Teazers Orale Masturbator is een blowjob simulator speciaal voor mannen. Het speeltje wist ook al een plekje te bemachtigen in mijn top 3 in deze categorie. De naam verklapt het al, maar de stimulatie van deze masturbator zou moeten voelen als orale seks.

Deze sex toy van Teazers is een ‘automatische masturbator’. Klinkt allemaal heel spannend, maar dit is in feite gewoon het elektrische aspect van de masturbator. Je handen moet je zeker nog gebruiken, maar de stimulatie voorziet het speeltje zelf door bijvoorbeeld vibraties of bewegende componenten.

Aangezien orale stimulatie persoonlijk mijn favoriete stimulatie is, was ik benieuwd of dit speeltje kon tippen aan het gevoel van een blowjob. Kijkende naar de prijs is het een van de goedkopere speeltjes in dit segment, dus ik was benieuwd hoe het speeltje zich verhoudt ten opzichte van luxere masturbators zoals de Lovense Max 2

2) Teazers orale masturbator review

In de review van de orale masturbator van Teazers behandel ik diverse punten zoals mijn eerste indruk, de kwaliteit van het speeltje, de stimulatie, maar ook de prijs en eventuele alternatieven.

teazers orale masturbator

2.1 Eerste indruk

Bij het uitpakken van het speeltje had ik in eerste instantie iets groters verwacht. Het speeltje is best wel klein, maar tijdens het uitpakken vond ik dat eigenlijk best een prettige gedachte.

Masturbators worden tegenwoordig steeds groter en zwaarder door de extra techniek die ze erin moeten stoppen. Brengt mooie dingen met zich mee, maar vaak ook lompe seksspeeltjes.

masturbator van teazers

Iets waar de automatische masturbator van Teazers me dus positief mee verraste was het formaat. Met één hand kun je het speeltje gemakkelijk vasthouden. De buitenkant heeft ook een wat grovere structuur en groeven waar je vingers precies in vallen. Dit alles geeft je voldoende grip tijdens het gebruik.

De binnenkant van het speeltje is felrood en zou een mond moeten voorstellen. Als ik me best doe haal ik het er wel uit, maar wat extra details hadden wat mij betreft best gemogen.

opening masturbator

Toen ik EasyToys.nl aan het afstruinen was kwam ik dan ook de OTOUCH Chiven 2 Masturbator tegen die eigenlijk exact hetzelfde heeft, maar dit speeltje heeft juist wel die extra details. Het speeltje is namelijk voorzien van een kleine tong aan de binnenkant en wat details op de rode buitenkant, wat denk ik dan lippen moeten voorstellen. Zie de vergelijking van beide speeltjes hieronder.

teazers masturbator vs otouch chiven 2
Teazers Orale Masturbator vs. OTOUCH Chiven 2

Naast de tong valt er wel meer op. De speeltjes zijn namelijk identiek aan elkaar. Het design is voor 90% hetzelfde, dus wanneer je liever een Teazers Masturbator mét tong wilt, dan kun je kiezen voor de OTOUCH Chiven 2

Afijn, we zijn hier voor de review van Teazers Orale Masturbator dus laten we maar gelijk in de specs, materiaal en het design van dit speeltje duiken.

2.2 De specs en het design van de Teazers orale masturbator

Hieronder heb ik kort onder elkaar gezet wat je kan verwachten van je pakketje van Teazers:

 • Teazers Orale Masturbator
 • USB Oplaadkabel
 • Gebruiksaanwijzing
 • Opbergzakje

Het speeltje zelf heeft de volgende specificaties:

 • Materiaal: Siliconen en ABS
 • 3 vibratie snelheden
 • 6 vibratie patronen
 • Waterproof level IPX6 
 • Maximaal volume: <60 dB
 • Batterijduur wanneer opgeladen: circa 60 min
 • USB stroomvoorziening

Over het algemeen geen gekke dingen hier. Het volume van het speeltje is vrij laag, maar dat gaan we ook nog uitgebreid testen. Het speeltje is met een IPX6 niveau waterbestendig, wat altijd top is.

Het speeltje laad je op met een USB, hier zit een lange punt aan die je aan de bovenkant van het speeltje erin stopt. Je moet deze door een stukje siliconen drukken omdat dit het speeltje beschermt tegen water.

2.3 Gebruiksgemak en het genot

Tijd om de Teazers masturbator aan het werk te zetten. Hieronder heb ik een aantal punten uitgelicht die mij het meest zijn opgevallen tijdens het meerdere malen gebruiken van de masturbator.

Het formaat(je)

Waar ik in het begin enthousiast was over het formaat, had de invoerdiepte van het speeltje best wel wat groter gemogen. Met 7,5 cm hebben we het dus over stimulatie die dus op de eikel en het bovenste deel van je penis plaatsvindt. 

formaat teazers masturbator

Wanneer je penis in erectie in lengte een stuk groter is dan het gemiddelde moet dat geen probleem zijn. Is je penis in de omtrek wat forser, dan zou ik adviseren om voor een ander speeltje kiezen. Het materiaal van deze toy kan niet echt mee bewegen waardoor het absoluut geen one-size fits all is.

De stimulatie en vibraties

De stimulatie vond ik dus best uniek. Ik kan het namelijk niet vergelijken met een traditionele masturbator omdat je hier op een andere manier wordt gestimuleerd. Hier steek je vaak je penis in, en door de interne structuur wordt je penis gestimuleerd door frictie. Bij de Teazers Orale Masturbator zit het materiaal niet helemaal strak om je penis, waardoor de stimulatie voornamelijk voortkomt uit de trillingen.

De stimulatie is dus echt wel anders. Ik kan het namelijk niet vergelijken met een traditionele masturbator omdat je hier op een andere manier wordt gestimuleerd. Hier steek je vaak je penis in, en door de interne structuur wordt je penis gestimuleerd door frictie. Bij de Teazers Orale Masturbator zit het materiaal niet helemaal strak om je penis, waardoor de stimulatie voornamelijk voortkomt uit de trillingen.

De vibratie standen en snelheden zelf zijn prima. Je hebt 3 snelheidsstanden die naar mijn mening prettig verschillen van elkaar. Stand 1 is lekker rustig, maar met standje 3 heb je ook wel echt stevige vibraties.  De 6 vibratie patronen zijn leuk om mee te spelen en kun je dus ook ontdekken met de verschillende snelheden. Hierdoor zijn er in totaal 18 combinaties te maken.

Het speeltje komt het beste tot zijn recht wanneer je extra druk uitoefent. Dus het speeltje verder naar beneden drukt of ronddraait. Zeker wanneer je tegen je hoogtepunt aanzit voelt dit heerlijk aan.

Verwarmende functie

De orale masturbator van Teazers bedien je met 4 simpele knoppen. Een van die knoppen heeft een thermostaat teken. Dit is de verwarmende functie van het speeltje waarmee de binnenkant een aangename temperatuur krijgt.

verwarmende functie teazers masturbator

Klinkt allemaal heel mooi, maar in praktijk zijn er toch wel een paar dingen waar ik persoonlijk tegenaan loop.

 • Het knoppen systeem is wat onduidelijk. Je moet de knop eerst 2 seconden inhouden, en daarna nog een keer drukken zodat die ook echt doorschakelt naar de verwarmende functie.
 • Het verwarmende effect komt voort uit de motor, waardoor niet de gehele binnenkant op elke plek even warm is.
 • De functie trekt flink wat batterij, wat niet ideaal is sinds de batterij maar 60 min meegaat op gewone vibraties.

Dat gezegd hebbende werkt de verwarmende functie wel prima, en doet het ook echt wel wat met de ervaring. Vooral op koudere dagen is het lekker om het speeltje twee minuutjes warm te laten worden.

2.4 Gemak van schoonmaken

Het speeltje is super eenvoudig schoon te maken. Doordat het speeltje niet diep is en ook een brede opening heeft kan je deze gemakkelijk schoonmaken. Ook is de toy waterproof waardoor je geen rekening hoeft te houden met waar je wel of geen water langs laat lopen.

Het schoonmaken doe ik altijd door eerst wat water in de binnenkant te laten lopen en glijmiddel resten met je vingers weg vegen. Doe dit een paar keer en gebruik dan een paar spraytjes van een toycleaner. Masseer deze ook rustig in het siliconen aan de binnenkant, en spoel dit af met lauw water.

De buitenkant kan je eventueel afvegen met een nat doekje als deze vies is. Meestal adviseer ik om speeltjes te drogen door ze te laten luchten op bijvoorbeeld een handdoek, maar de Teazers Orale mastubator kun je ook prima direct drogen met een handdoek en terug in het opbergzakje doen. Zorg er gewoon voor dat die goed droog is.

2.5 Prijs

De automatische masturbator van Teazers heeft een standaardprijs van €49,99, maar er zit meestal altijd wel iets van korting op bij EasyToys zoals op dit moment. De masturbator van Teazers is wel regelmatig uitverkocht. Daarom vind je via onderstaande link eigenlijk een identiek exemplaar van OTOUCH, maar dan met een ander logo er op. No worries, de kwaliteit en functionaliteiten zijn identiek.

LET OP: de voorraad van het speeltje schommelt. Op dit moment is het speeltje alleen beschikbaar bij Bol.com voor een relatief goede prijs van €40,05.

Teazers masturbator review van prijs

Kijkende naar de functionaliteiten, het design en de kwaliteit van het materiaal vind ik de prijs redelijk en passend.

Met een prijs van rond de 50 euro zit deze masturbator van Teazers in een populair prijssegment. Er zijn veel automatische masturbators die in dit prijsklassement zitten waardoor er veel alternatieven zijn. Hieronder vertel ik je meer over de concurrentie en alternatieven.

2.6 Concurrentie

De orale masturbator van Teazers zit in een interessante prijsklasse. Het speeltje is net wat te duur voor een budget masturbator zoals de Tenga Egg (€8) of de FPPR masturbator (€15), maar komt ook niet in de buurt van de echte luxe masturbators zoals The Handy (€199) of the Lovense Max 2 (€130). Een masturbator in dezelfde prijsklasse is de Ashley Rose Masturbator (€50), maar dit is wel weer een heel ander type speeltje.

Hierdoor zit het in een segment van seksspeeltjes voor mannen waar het nog wat zoekende is wat de standaard is. Zoals ik al zei zijn er namelijk wel heel veel vergelijkbare speeltjes voor deze prijs. Hieronder een lijstje van concurrenten of mogelijke alternatieven wanneer we kijken naar orale masturbator van Teazers:

 • Satisfyer Men Vibration: met exact dezelfde prijs en een vergelijkbaar design qua stimulatie is deze toy van Satisfyer een directe concurrent. Het speeltje heeft een diepere invoerlengte waardoor je meer kan stimuleren ten opzichte van de Teazers Masturbator. Het speeltje heeft alleen geen verwarmende functie. Ook staat het merk Satisfyer bekend om hun degelijke kwaliteit van speeltjes zoals de bekende Satisfyer Pro 2 wat een van de populairste seksspeeltjes voor vrouwen is.
 • OTOUCH lijn: in het begin benoemde ik de OTOUCH Chiven 2 al even, maar OTOUCH heeft meer masturbators in dit prijssegment. Uit deze lijst is de AirTurn2 voor mij de absolute winnaar. Het speeltje heeft een diepere invoerlengte, maar óók een zuigende functie. Hiermee blijft het dus niet alleen bij vibraties, maar ervaar je echt meer het blowjob gevoel. Het speeltje is wel twee tientjes duurder, maar wat mij betreft wel de investering waard. Hieronder een overzicht van de vergelijkbaar toys van OTOUCH:
 • Chiven 1, Chiven 2 en Chiven 3
 • AirTurn1, AirTurn2 en AirTurn3
 • Ninja1, Ninja2 en Ninja3

Persoonlijk vind ik dat er betere alternatieven zijn. Uit bovenstaande lijst is de OTOUCH AirTurn 2 mijn favoriet, maar hou er wel rekening mee dat je ietsjes meer betaalt voor dit speeltje.

otouch airturn2 masturbator

2.7 De voor- en nadelen van dit speeltje

Zoals je hebt kunnen lezen is deze automatische masturbator van Teazers een seksspeeltje dat veel te bieden heeft, maar waar ook genoeg alternatieven voor zijn te vinden die misschien net wat beter zijn. Hieronder heb ik de balans opgemaak aan de hand van de voor- en nadelen:

Voordelen

 • Speeltje ligt erg goed in de hand door de ingebouwde groeven voor de vinger. Je hand past perfect om het speeltje heen waardoor je een fijne grip hebt tijdens het masturberen.
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding wanneer je op zoek bent naar een blowjobsimulator, maar niet de hoofdprijs wilt betalen.
 • Schoonmaken is super eenvoudig, wat veel tijd scheelt ten opzichte van andere masturbators.
 • De vibraties zorgen voor een heerlijke tinteling aan de bovenkant van je penis.

Nadelen

 • Het speeltje ontbreekt aan een echte structuur aan de binnenkant die zich om de penis heen wikkelt. Bij een masturbator zoals een Fleshlight wordt je penis bijna overal gestimuleerd. Omdat het materiaal niet echt mee beweegt en zich om de penis vormt, kan de stimulatie soms wat vlak aanvoelen.
 • De geur van nieuwe seksspeeltjes zijn voor mij altijd een dingetje, ze hebben namelijk vaak een vreemde geur. De orale masturbator van Teazers is geen uitzondering, het speeltje ruikt wat chemisch. Gelukkig steken we er niet onze neus is.
 • De totale invoerdiepte is 7,5 cm, aan de kleine kant als je het mij vraagt voor de gemiddelde masturbator. 
 • De batterij van het speeltje gaat niet erg lang mee (60 min), het seksspeeltje slurpt nog meer batterij wanneer je de verwarmende functie en hoogste vibratie standen gebruikt.

3) Cum-clusie

Deze orale en automatische masturbator van Teazers is een goede toy om in te stappen binnen de wereld van speeltjes voor mannen. Het speeltje heeft een mooi design, is gemaakt van fijne materialen en biedt ook wat extra’s door de verwarmende functie.

Dat gezegd hebbende schiet het speeltje op een paar vlakken wel tekort naar mijn mening. Zo is de invoerlengte voor de penis erg mager, en kan je best wel snel uitgekeken raken op de manier van stimulatie aangezien deze voornamelijk bestaat uit trillingen.

Al met al een mooie toy die erg populair is onder mannen. Het speeltje krijgt namelijk de titel ‘populairste automatische masturbator’ op EasyToys en heeft meer dan 500 reviews. Overtuigd, of twijfel je nog? Via onderstaande knop bekijk je rustig nog een keer alles wat dit speeltje te bieden heeft op de website van EasyToys. Enjoy!

Heb je nog vragen over de Teazers orale masturbator of twijfel je of dit speeltje een match is? Laat het vooral weten, ik help je graag. Vul gerust onderstaand formulier in met je vraag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *