Skip to content

Satisfyer voor mannen: de beste 5 satisfyer toys

  • Jip 

Nadat de Satisfyer Pro 2 meerder jaren achter elkaar het beste seksspeeltje voor vrouwen had gewonnen, begon het bij mij toch ook wel te kriebelen. Want heeft Satisfyer voor mannen óók een speeltje dat kan tippen aan deze legendarische vibrator?

Satisfyer is op dit moment hét merk op het gebied van seks toys voor vrouwen, maar lijkt dat ook te worden met hun nieuwe seksspeeltjes voor mannen. De productlijn Satisfyer Men bestaat ondertussen uit heel wat seksspeeltjes. Tijd om te testen of de speeltjes van Satisfyer voor mannen ook zo goed zijn.

Spoiler: nummer 3 is onze favoriet.

1) Satisfyer Men – Heat Vibration

Op dit moment toch wel de bekendste satisfyer voor mannen: de Heat Vibration. Dit speeltje is een unieke toy die de wereld van masturbators flink heeft opgeschud. 

satisfyer men heat vibration


De Satisfyer Men Heat Vibration is een opvallende penisstimulator. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ziet er vrij high tech uit. Het deel waar je je penis insteekt is gemaakt van zijdezacht siliconen wat prettig aanvoe,t.

De naam verraadt al een bijzondere eigenschap: de opwarmendefunctie. Dit speeltje kan zichzelf verwarmen tot maar liefst 40 graden, waardoor je penis altijd een warm welkom krijgt.

Maar dat is niet het enige, want naast deze warme feature beschikt de Satisfyer Men Heat Vibration over maar liefst 70 (!) verschillende vibratiecombinaties. Hoewel dit op het eerste gezicht wat overbodig ijkt, bestaat het eigenlijk uit 10 vibratiestanden met elk 7 intensiteitsniveaus. Desondanks biedt het nog steeds een enorme variatie in vergelijking met andere masturbators.

Toch is er een klein nadeel te noemen: de breedte van dit speeltje. Mannen met een bovengemiddelde grootte kunnen moeite hebben met het inbrengen van de penis. Het is dus essentieel om voldoende glijmiddel te gebruiken bij dit speeltje.

Concluderend is de Satisfyer Men Heat Vibration perfect voor wie op zoek is naar een wat luxere masturbator. De combinatie van de verwarmingsfunctie en vibraties zorgt voor een heerlijke stimulatie. Hoewel het niet geschikt is voor mannen met een zeer grote penis, is het voor de gemiddelde man een geschikt speeltje. Het behoort tot mijn favorieten van de Satisfyer Men lijn.

2) Satisfyer Men Vibration

We kunnen het kort houden wat betreft de Satisfyer Men Vibration. Deze toy ziet er anders uit, maar is qua functionaliteit bijna een replica van de Heat Vibration. Net zoals ‘Heat’ in de naam ontbreekt, ontbreekt de verwarmende functie ook bij deze toy.

Wanneer je dus op zoek bent naar een vibrerende masturbator is deze toy ook geschikt. Wij raden de heat functie aan, maar zonder is dit speeltje ook een goede keus! 

satisfyer men vibration

3) Satisfyer – Wand Masturbator

Bij het horen van het woordje ‘Wand Masturbator’ denken we gelijk aan het speeltje voor vrouwen. Logisch! Het is namelijk een van de favorieten sex toys onder vrouwen. Satisfyer dacht… dat kunnen we ook voor mannen. En gelijk hadden ze, persoonlijk onze favoriet in dit lijstje.

Wat kan deze toy allemaal?

Bij sex toys voor mannen denk je meestal aan een masturbator in de vorm van een vagina. Niet onterecht, want laten we eerlijk zijn, een fleshlight of pocket pussy is nu eenmaal een geweldig speeltje. Dat gezegd hebbende komen er steeds meer nieuwe speeltjes op de markt.

Het ontwikkelen van nieuwe speeltjes is iets wat je aan Satisfyer over moet laten. Satisfyer Men verlegt namelijk de grenzen en heeft de eerste wand masturbator voor mannen uitgebracht! 

Om eerlijk te zijn keek ik ook wat raar op toen ik deze toy voor me neus kreeg. “Huh, hoe werkt dit dan?” was mijn eerste vraag. Na het speeltje 2 minuten in mijn handen te hebben viel het kwartje. Wij als mannen zijn zo gewend om onze penis in een speeltje te steken, waardoor een ander soort toy gelijk wat vreemd is.

Deze Satisfyer Men Wand Masturbator is voorzien van twee ‘vleugels’. Wanneer je het speeltje aanzet beginnen deze te vibreren. Je kunt vervolgens je eikel hiermee stimuleren, maar de rest van je penis is uiteraard ook een optie. De vleugels zijn flexibel en bewegen daarom makkelijk mee. 

Een ander speeltje die op dezelfde manier stimulatie biedt is de vibrerende handjob masturbator van Boners.

Breng wat glijmiddel op waterbasis aan en je hebt een van de meest unieke sex toys voor mannen van het moment. Persoonlijk is dit onze favoriet van Satisfyer Men. Hoewel het speeltje nog niet heel bekend is, zijn de reviews over deze toy nu al super positief.

Conclusie

Deze satisfyer voor mannen is een echte verademing als het gaat om sex speeltjes. Niet de typische masturbator, maar een uniek design die de focus legt op vibraties voor de eikel.

Je koopt deze masturbator gemakkelijk en anoniem bij Easytoys.

4) Satisfyer Men – Classic Masturbator

Hoewel Satisfyer er bekend om staat dat ze revolutionaire en unieke toys maken, hebben ze ook een poging gedaan op de klassieke toys. Hierboven hadden we het al over de pocket pussy, en dat is precies wat de Classic Masturbator is. 

Wat kan deze toy allemaal?

Deze eenvoudige maar effectieve masturbator is een nieuwkomer in het assortiment van Satisfyer. De huls van de Classic Masturbator heeft een strak design die gefocust is op comfort. Het speeltje ligt dan ook prettig in de hand.

De sleeve van het speeltje is gemaakt van super soft skin. Het moet dan ook het gevoel nabootsen van een echte vagina van binnen. Als je de masturbator penetreert wordt je verrast door verschillende texturen die de penis stimuleren.

Voor extra zuigkracht kun je dop aan de achterkant verstellen. Hiermee kan je meer of minder vacuüm zuigen.

Persoonlijk vind ik het wel zonde dat de ingang van de toy niet in de vorm van een vagina, anus of mond is. Het is een redelijk vormloos gaat. Geen probleem als je penis er eenmaal in zit, maar wat extra aandacht voor detail mag je toch verwachten van Satisfyer Men.

Conclusie

Wanneer je de Fleshligt van Riley Reid wat te duur vindt is de Satisfyer Classic Masturbator een perfect alternatief. Het speeltje is gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en heeft een prettige textuur.

5) Satisfyer Rings

De meeste toys voor mannen van Satisfyer bestaan uit masturbators. Toch zijn er nog andere soorten speeltjes. Satisfyer heeft namelijk ook diverse penisringen. De toys zien er strak uit en zijn van een goede kwaliteit. Hieronder een kort overzicht van de verschillende sex speeltjes:

  • Rocket Ring: deze penisring is de populairste van Satisfyer. Het speeltje is gemaakt van zijdezacht siliconen en heeft een stijlvol design. Het design heeft een extra groot oppervlakte waardoor de clitoris van je vrouwelijke partner beter gestimuleerd wordt tijdens de seks. Punten scoren dus!
  • Power Ring: de vibrerende cockring zoals we hem kennen. Simpel, stijlvol en zeer effectief. Zowel de Power als Rocket ring zijn onwijs goede sex toys.

App controlled cockring

Liever geen zin om te moeten kloten met onhandig knopjes op je penisring? Dan zijn de cockrings die je via je smartphone kan sturen super chill. Het speeltje komt een afstandsbediening waarmee je kan variëren tussen de verschillende vibratie standen.

  • Satisfyer Mighty / Royal One: je kunt je nieuwe toy gemakkelijk verbinden met de app van Satisfyer. Hierdoor kan je jouw penisring besturen met je telefoon. Je kan van alles met de app: van vibraties samenstellen tot eenvoudig de snelheden aanpassen. Er zijn 3 varianten, het is aan jou welke je het mooiste vind qua design.

6) Veelgestelde vragen

Bestaat de Satisfyer Pro 2 voor mannen?

Hoewel de Satisfyer Pro 2 niet voor mannen bestaat, zijn er genoeg andere speeltjes die dezelfde technologie gebruiken. De Pro 2 staat bekend om de Air Pulse Technology, toys zoals de Satisfyer Men Heat Vibration maken geen gebruik van deze technologie.

Wat is de beste satisfyer toy voor mannen?

Persoonlijk zijn we het meeste fan van de wand masturbator. Dit nieuwe speeltje laat zien dat stimulatie voor mannen ook op een andere manier kan. 

Wat is de beste vibrator voor mannen?

Meningen verschillen! Wij hebben echter de 3 beste varianten voor je onder elkaar gezet. Je lees het hier: 3 beste vibrators voor mannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *