Skip to content

Puck Moonen: Instagram, liefdesleven en (bijna) naakt foto’s

  • Jip 

Puck Moonen is een Nederlandse meid die al vele harten heeft gestolen. Haar humor, leuke koppie, maar ook sport prestaties hebben er voor gezorgd dat ze een flinke following heeft opgebouwd op Instagram. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze sportieve topper.

Wie is Puck Moonen?

Puck Moonen is een voormalig wielrenster uit Nederland. In haar sportcarrière heeft ze zowel weg- als veldwedstrijden gereden. Naast haar sportprestaties kunnen we haar ondertussen ook wel een influencer noemen. Ze heeft veel volgers op Instagram en deelt regelmatig haar leven als (ex) wielrenner en fanatiek sporter.

Puck Moonen bikini foto

In 2017 werd Puck uitgeroepen tot Mooiste sportvrouw van Nederland door FHM. Hier heeft ze achteraf kritisch op gereageerd. Ze vond de verkiezing vooral een ‘vleeskeuring’ waarbij het puur om haar uiterlijk ging.

  • Verjaardag en leeftijd: 20 maart, 1996
  • Geboren in: Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant
  • Lengte: 1,67 m
  • Gewicht: 56 kg

Puck Moonen relatie of vrijgezel?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar Puck Moonen is geen vrijgezel meer. Ze heeft verschillende relaties gehad. Opvallend genoeg zijn dit altijd mannen die ook wat in de topsport doen. Hieronder vind je de vriendjes die Puck Moonen heeft gehad.

Relatie Eli Iserbyt (tot 2019)
Puck haar eerste relatie was met Eli, ook een fietsfanaat. Eli is een veldrijder en heeft meerdere prijzen gewonnen, zoals Europees kampioen.

Relatie Twan van Gendt ( 2019 – 2022)
Met Twan van Gendt bleef Puck het zoeken bij de fietsers. Twan van Gendt was destijds nog BMX wereldkampioen bij de mannen. Ze waren een bekend koppel, mede omdat ze beide uit de fietswereld kwamen.

Twan van Gendt en Puck Moonen zijn uit elkaar sinds 2022 en woonden daarvoor ook een lange tijd samen. Ze hebben hun breuk redelijk privé gehouden.

Huidige relatie met Callan O’Keeffe (2023 – heden)
Begin 2023 verraste Puck met het nieuws dat ze een nieuwe vriend had. De gelukkige is de Callan O’Keeffe, een (ex) Britse F1-coureur. De in Zuid-Afrika geboren coureur heeft het nooit echt tot de absolute top weten te schoppen, en helpt jonge coureurs nu door middel van coaching.

Als we Puck Moonen moeten geloven is ze dolgelukkig met haar vriend. De leuke Instagram-kiekjes spreken voor zich. Hoewel er vaak geruchten rondzwerven op het internet, is Puck Moonen niet zwanger.

Puck moonen vriend
Puck Moonen met haar vriend Callan O’Keeffe

Puck Moonen Instagram

Met meer dan 750.000 volgers is ze niet alleen nationaal, maar ook internationaal een bekende kop. Haar wielerprestaties, humor en behind the scenes beelden van haar carrière blijken een goede combinatie te zijn op Instagram.

Puck Moonen haar Instagram account staat dan ook vol met: beelden van haar trainingen, vakanties, haar honden en andere levens dingetjes. Al met al een leuk account om te volgen dus wanneer je een fan bent.

Puck Moonen naakt?

Hoewel veel mannen al wegsmelten bij de gedachte, moet ik jullie helaas teleurstellen. Puck Moonen heeft geen naaktfoto’s. Ze is tenslotte professioneel atleet en geen OnlyFans model. Er zijn dus geen foto’s gelekt, zoals veel mensen soms wel beweren.

Wél heeft Puck Moonen een paar prachtige bikini foto’s op haar Instagram staan. Niet naakt, maar nog steeds hele prachtige en sexy foto’s. Hieronder een korte sneak peek van de beste kiekjes, maar het beste kun je haar gewoon even gaan volgen. Is zeker de moeite waard.

Wie onlangs wél een OnlyFans heeft aangemaakt is de Belgische Luna Stevens. Net als Puck is ze een bekende influencer op Instagram en heeft ze een flinke following, en wij snappen maar al te goed waarom.

Puck Moonen bikini foto’s

Even chillen na een intensieve fiets sessie.

Niet alleen bikini foto’s van Puck Moonen, maar ook video’s.

We snappen wel waarom ze in 2017 is uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *