Skip to content

Luna Stevens: haar leeftijd, Onlyfans en gaat ze naakt?

  • Jip 

Grote kans dat je zojuist Luna Stevens en haar goedgevormde borsten bent tegengekomen op het internet, en op zoek bent naar meer.

De Belgische influencer heeft een aardige following opgebouwd met haar gewaagde foto’s op Instagram. Tijd om deze schoonheid eens beter te leren kennen. Van (ex)vriendjes tot aan haar gloednieuwe OnlyFans account, we got the juice.

Luna stevens bikini

Wie is Luna Stevens?

Luna Stevens, geboren in België, is een bekend (bikini) model. Op Instagram is ze onwijs populair en heeft ze meer dan een kwart miljoen volgers. Luna alleen een model noemen zou haar overigens te kort doen, want ze heeft ook haar eigen onderneming in, je raad het al; bikini’s en lingerie!

Daarnaast is ze tegenwoordig ook te boeken als dj-duo met haar zusje Lenthe, ook een leuke meid. 

Enkele jaren geleden kwam ze voor het eerst in de spotlight te staan toen ze een relatie kreeg met professioneel voetballer Sandy Walsh. De voetballer die ondertussen voor KV Mechelen voetbalt had een relatie met Luna Stevens die rond 2021 op zijn einde liep.

Haar lingeriemerk heet ‘Moon by Luna’. De webshop krijgt op dit moment niet heel veel bezoekers, dus we verwachten dat ze daarom ook zijn gaan DJ’en. Rondreizen en feesten is tevens wat de meiden het liefste doen.

Luna werd geboren op 17 april 1996 in Hasselt, België, en woont daar zover wij weten nog steeds (als ze niet in Tulum op het strand ligt).

Luna Stevens vriend en liefdesleven

Luna Stevens heeft in het verleden dus een relatie gehad met voetballer Sandy Walsh. Sandy is volgens Wikipedia een: Nederlands-Belgisch-Indonesische voetballer. Hij woont al zijn hele leven in België, waar Luna Stevens hem ook heeft leren kennen.

Doordat Sandy doorbrak in het voetbal was Luna opeens een van de bekendste WAGs van België. Als je die term nog niet kende, het staat voor: wifes and girlfriends.

Ondertussen is de relatie tussen Luna en Sandy al een tijdje uit. Luna is single, en geniet volop van het leven op dit moment. Of daar een man bij past durven we niet te zeggen.

Luna Stevens Instagram en TikTok

Met meer dan 250.000 volgers is ze niet alleen nationaal, maar ook internationaal bekend om haar killer body. Net als Puck Moonen mogen we haar een echt social media fenomeen noemen. Haar feed is een mix van selfies, bikini foto’s en vakantiekiekjes. 

Op Instagram is ze het meest actief, maar ze heeft ook een TikTok account.

Om je een beeld te geven bij haar foto’s en Instagram account hebben we een mooie selectie voor je samengesteld.

Luna Stevens en OnlyFans?

Veel influencers hebben vandaag de dag een OnlyFans account. Luna moest daar echter niks van weten, maar is ondertussen tóch om. In 2021 zei ze daar nog het volgende over:

Luna stevens onlyfans naakt

Luna Stevens heeft ondertussen dus WEL een OnlyFans account. Misschien denk je, zal wel weer een tease account zijn waar je niks ziet, maar niks is minder waar.

Luna Stevens gaat namelijk volledig topless.

Het OnlyFans account van Luna Stevens kost €20 euro per maand en vind je via deze link: stevensluna. Voor de Luna Stevens OnlyFans leaks kun je het beste deze pagina op Fapello checken. 

En als je nog twijfels had: ja, haar borsten zijn echt.

Meestal brengt Luna ook elk jaar een kalender uit. Elke maand heeft een unieke foto van haar, en deze zijn meestal ook naakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *