Skip to content

DIY pocket pussy maken met een Pringles verpakking

  • Jip 

Seksspeeltjes voor mannen zijn booming. De afgelopen 10 jaar zijn de verkoopcijfers onder mannen flink toegenomen. Maar met prijzen van €70 voor de beste pocket pussy’s kan dit nog weleens afschrikken. Niet getreurd, wij hebben een goedkoper alternatief. Hieronder vind je de beste manier om zelf een DIY pocket pussy te maken.

De Pringles Bus DIY pocket pussy

De ultieme classic: de pocket pussy van een bus Pringles. Ik moet altijd lachen bij het horen van deze DIY Fleshlight De makers van de chips hadden waarschijnlijk nooit verwacht dat mannen zodanig creatief werden en de chips verpakking als een seksspeeltje zouden gebruiken. 

Dat gezegd hebbende is het nog altijd een van de populairste manieren, en dat natuurlijk met een goede reden. Hieronder leg ik je stap-voor-stap uit hoe je een Fleshlight maakt van een Pringles bus. Verrassend genoeg heb je tegenwoordig ook voor weinig geld al een goede masturbator. In ons artikel met de 7 beste pocket pussy’s staan ook varianten voor tussen de €10 en €20.

Wat heb je nodig?

Voor het maken van je DIY pocket pussy heb je een aantal dingen nodig. Hieronder een beknopte opsomming met jawel, ook de prijs. We letten namelijk op de kleintjes voor dit knutsel project.

  • Een lege Pringles verpakking – €2
  • twee sponzen – €2
  • Latex handschoen – €4
  • Elastiekjes – €3
  • Vaseline (€3,50) of glijmiddel (€5)

In totaal ben je dus zo’n 10 tot 15 euro kwijt. Het zijn over het algemeen veel voorkomende voorwerpen in huis, dus check eerst of je ze al hebt. Scheelt je weer een paar euro. 

Je verwacht het niet, maar voor dit geld heb je tegenwoordig ook een ‘echte’ masturbator. Bestel je toch liever een seksspeeltje dan kan ik de FPPR. masturbator aanraden, een fijn speeltje dat net zoveel kost als alle materialen voor deze DIY variant.

Stap 1: de Pringles bus voorbereiden

Voordat je je penis in de Pringles bus kan rammen moet deze leeg zijn. Je kunt de chips weggooien, maar mijn advies is om deze lekker op te peuzelen tijdens het maken. Win-win.

Hoewel het niet hoeft, raad ik je aan om wat plastic tasjes of andere vulling in de bus te duwen. Hierdoor blijft alles beter op zijn plek zitten en druk je niet alles in de bus tijdens het gebruik. Vul de verpakking tot ongeveer de helft. 

Daarna pak je de twee sponzen erbij. Deze doe je één voor één in de verpakking en duw je tegen de zijkanten aan zodat je in het midden een opening overhoudt. Als je alles goed hebt afgemeten komen de sponzen ongeveer tot de rand van de verpakking.

Stap 2: de vagina maken

Nu de sponzen op hun plek zitten is het tijd om de latex handschoen erin te duwen. Pak de opening van de handschoen vast aan de bovenkant, en duw het gedeelte met de vingers tussen de sponzen. Terwijl je dit doet, blijf je de opening van de handschoen vasthouden.

Het is even frotten, maar als het goed is krijg je handschoenen er redelijk gemakkelijk in. Wanneer de handschoen goed op zijn plek zit en je nog een deel buiten de verpakking hebt, is het tijd om dit helemaal over de rand te trekken.

De meeste handschoenen hebben een harder randje bij de opening. Pak een elastiekje en bind deze net boven deze rand vast zodat de handschoen op zijn plek blijft zitten in de Pringles bus.

Neem nu een kijkje naar je creatie. Het zal je verbazen, maar de opening lijkt best wel op die van een pocket pussy.

That’s it! Super simpel om te maken dus. Tijd om je DIY creatie te gebruiken. Hieronder heb ik nog een paar tips onder elkaar gezet voor het gebruik van je DIY pocket pussy 

Tips voor het gebruiken van een DIY Pocket Pussy

Je DIY creatie maken is leuk, maar deze gebruiken is nog veel leuker. Hieronder een aantal tips zodat je het maximale uit je nieuwe speeltje haalt.

  • Gebruik glijmiddel: zonder je DIY pocket pussy te smeren kun je deze niet gebruiken. Echt niet. Zorg er dus altijd voor dat je iets van glijmiddel gebruikt. Dit kan gewoon glijmiddel zijn, maar ook vaseline.
  • Schoonmaken is zo gepiept: Wat deze DIY Pocket Pussy zo makkelijk maakt is het opruimen. Doordat je penis in de latex handschoen gaat hoef je deze er alleen uit te halen en weg te gooien. Daarna hoef je alleen een nieuwe handschoen erin te doen en het stiekje om de bus te binden. Super easy.

Een redelijk eenvoudige oplossing dus die je zo in elkaar hebt gezet. Wanneer je dus niet het geld hebt voor een Fleshlight die al gauw €70 kost, kun je dus gerust een DIY Fleshlight maken van ongeveer een tientje. 

Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *