Skip to content

Dit is de EasyToys Adventskalender van 2022  

  • Jip 

Daar is ie dan, de EasyToys Adventskalender van 2022. Het is de eerste keer dat mijn vriendin en ik de adventskalender gaan proberen. Hieronder lees je alles over onze ervaring.

PAS OP, SPOILERS!

Let op want hieronder staan een aantal spoilers met betrekking tot de inhoud van de EasyToys Adventskalender, editie 2022. 

Zoals altijd heeft de kalender een bepaald thema, dit jaar zijn dat de 5 zintuigen. Het is de rode draad van de kalender, en je ziet dit thema vaak terugkomen in de 24 items. Naast het inhoudelijk thema valt ook de uitstraling van de EasyToys kalender op. Dit jaar is er gekozen voor echte kerstkleuren: een luxe kleur donkergroen met gouden tinten.

Ontvangst van de EasyToys kalender

De EasyToys adventskalender komt in hele discrete bruine doos. Vanaf de buitenkant is dan ook niet te zien wat erin zit. Bij het openmaken wordt je verrast met een prachtige groene kalender die je kunt openklappen. Wanneer je deze openklapt zie je de 24 verschillende vakjes met elk hun eigen vorm. Nu de kalender is uitgepakt is het tijd om de vakjes te bekijken. Een vakje kun je het beste eruit halen door de kalender ietsje naar voren te kantelen en het doosje bij de zijkant vast te pakken. Het is eigenlijk de bedoeling dat je de vakjes één voor één openmaakt, maar het kan ook allemaal in één keer.

Mijn persoonlijke favorieten uit de EasyToys adventskalender 

De hele kalender spoilen vind ik wat flauw. Daarom heb ik een aantal van mijn favoriete items uitgekozen om toe te lichten. 

1) Vibrerende cockring van Svakom

easytoys kalender

Ook voor de mannen zijn er speeltjes om te ontdekken. De vibrerende cockring is een van de speeltjes die wij al een aantal keer hebben gebruikt. De toy heeft twee ringen in één een voor penis en een voor ballen. Daarnaast is er nog een extra stuk waarmee de clitoris gestimuleerd kan worden. Deze is voorzien van verschillende kleine nopjes.

De pasvorm en de hoeveelheid rek in het materiaal is voor mij persoonlijk precies goed. Het is net genoeg druk waardoor je extra stimulatie ervaart, maar het doet geen pijn. De vibraties van de cockring zijn voor mij wat zacht, het is niet zo dat je daar heel veel van voelt. Mijn vrienden daarentegen vind ze fantastisch! 

Het is ook een speeltje wat los een aardig prijskaartje (€60 +/-) heeft. Er zitten dus genoeg luxe speeltjes in pakket waardoor je veel krijgt voor je geld.

2) De luxe handboeien

easytoys adventskalender 2022

Hoewel ik en mijn vriendin niet de grootste fan zijn van BDSM, waren deze handboeien een positieve verrassing. Het is vooral de vorm en het sluitingssysteem waarvan we onder de indruk waren. De handboeien zijn gemaakt van stevig imitatieleer en voelen goed aan wanneer je ze draagt. 

Het zijn dus een soort leren strips die je met klittenband aan elkaar maakt. Hierdoor hebben ze niet de traditionele handboeien vorm, dit vonden wij een stuk leuker eruit zien. Het geeft een meer luxe uitstraling die heel goed past bij de rest van de EasyToys adventskalender. Het systeem met klittenband werkt overigens ook heel goed. Ik dacht eerst dat je deze zo af kon trekken, maar daar heb je toch echt je partner voor nodig. 

3) Orale balsem met vanille smaak

orale balsem easytoys

Met de meeste items ben ik ondertussen wel bekend, maar deze orale balsem was nieuw voor mij. De balsem heeft een vanille smaak en breng je aan op de lippen. Het is perfect voor orale seks. Ten eerste heb je een heerlijk smaakje, en ten tweede gaat alles gewoon een stuk makkelijker. Eigenlijk een soort glijmiddel voor je lippen. 

Het is niet per se iets wat wij elke keer zullen gebruiken, maar het is leuk voor de afwisseling. Ik denk vooral dat deze orale balsem perfect is voor koppels die nog wat moeite hebben met orale seks. Bijvoorbeeld wanneer je het onhygiënisch vindt of de doos/penis van je partner gewoon een mindere smaak heeft (kan he, don’t judge). 

Al met al vonden wij dit een leuke toevoeging!

4) Siliconen buttplug

De kleine buttplug is perfect voor koppels die meer willen experimenteren. Deze kalender kan jullie net dat extra zetje geven om iets nieuws te proberen. Het speeltje heeft een perfect beginners formaat en is gemaakt van zijdezacht siliconen. Voor de ervaren gebruikers waarschijnlijk wat klein.

De EasyToys Adventskalender heeft ook glijmiddel (spoiler), dus dat zit er allemaal bij. Nog even een kleine reminder wanneer je/jullie nieuwe zijn in anal play: gebruik genoeg glijmiddel.

5) De resterende 20 vakjes…

De overige 20 items ontdekken? Bestel jouw EasyToys Adventskalender uit 2022 dan nu voor €129,99 en ontvang items ter waarde van €500,-

Conclusie

De EasyToys Adventskalender van 2022 is wat ons betreft een geslaagde editie. Veel variatie qua items, een duidelijk thema, mooie en luxe afwerking, maar vooral een hele spannende ervaring. Op een enkel item na (de massage roller, voegt weinig toe naar mijn mening) was alles eigenlijk top en leuk om te verkennen. 

Dat gezegd hebbende hangt het succes echt af van je situatie. Voor koppels en vrouwen is dit een perfect erotische adventskalender. Vooral voor koppels die meer willen experimenteren of hun seksleven wat extra pit willen geven.

Voor mannen zou ik het wat minder snel aanraden, vooral wanneer je geen partner hebt. De seksspeeltjes in de Adventskalender zijn op de cockring na volledig gefocust op vrouwen. Er zitten dus niet veel toys bij waarmee je solo veel kan als man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *