Skip to content

Condooms met smaak: alles wat je moet weten

  • Jip 

Ben je die vieze geur of smaak van latex condooms zat? Begrijpen we, wij ook. Gelukkig zijn er nog de condooms met een smaakje. De meeste mensen weten wel dat ze bestaan, maar wat zijn nu precies de voordelen van condooms met smaak? En waar kun je deze vinden? Dit condoom biedt verschillende voordelen. Hieronder vertellen we je meer over de smaakmaker in de slaapkamer (letterlijk), en welke soorten er allemaal zijn.

1) Waarom condoom met smaak?

Condooms met een smaakje zijn natuurlijk ontworpen met het oog op orale seks. Je kunt de condooms echter ook prima gebruiken bij vaginale seks. Het is dus niet zo dat de condooms bijvoorbeeld minder dik of kwalitatief zijn. Een condoom met smaak is bijvoorbeeld een goede keuze als je wisselende sekspartners hebt. Alhoewel je van alleen orale seks niet zwanger kunt worden, kun je op deze manier wel een SOA krijgen of overdragen. Om die reden is het sowieso verstandig om een condoom om te doen als je geen vaste relatie hebt, ook bij orale seks.

Maar er zijn nog meer redenen om een condoom met smaak te gebruiken. Wellicht vind jouw partner het bijvoorbeeld niet prettig om zonder condoom te pijpen. Ook kun je een condoom overwegen om minder snel klaar te komen. Of misschien gebruiken jullie al een condoom, maar vindt je partner de smaak van het condoom niet aangenaam. Condooms met smaak kunnen dan de oplossing bieden. Als het voor je partner plezieriger is om je oraal te bevredigen, dan zal het hoogstwaarschijnlijk ook beter voelen.

Het kan ook dat jij en je partner simpelweg eens iets anders willen proberen. Zijn jullie nieuwe dingen aan het uitproberen in de slaapkamer? Dan kan het geen kwaad om een aantal condooms in verschillende smaken te bestellen! De diversiteit in smaken is groot, dus probeer er vooral een aantal uit.

Jij na het lezen van alle soorten smaken bij punt 3…

2) Waar kun je condooms met een smaakje krijgen?

Je kunt condooms met een smaakje bij de drogist krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld een condoom met smaak halen bij Kruidvat. Het merendeel van de condooms hier heeft geen smaakje, maar er zijn wel degelijk exemplaren met smaak te vinden. Daarnaast zijn er ook veel webshops waar je condooms kunt bestellen. Zeker online is het niet moeilijk om condooms met een lekkere smaak te vinden. Net als voor seksspeeltjes geldt, is het mogelijk om je condooms discreet te bestellen. Ze worden afgeleverd in een blanco-doos en en de naam van de afzender is vaak een stuk discreter dan de website naam. Overigens is het goed om te weten dat de Kruidvat ook een webshop heeft, waar je dus ook condooms met smaakje kunt bestellen.

3) De beste condoom smaken

Overweeg je om condooms met smaak te bestellen? Dan zijn er tal van verschillende smaken om uit te kiezen! Zo heb je bijvoorbeeld condooms met fruit smaken, zoals banaan en aardbei. Maar ook de smaken mint, chocolade en vanille zijn erg populair. Er zit vast en zeker een smaak tussen waar jij en je partner vrolijk van worden! Ook zijn er verschillende fabrikanten die condooms met een smaakje produceren.

Hieronder een lijstje met de meest voorkomende smaken en de producent:

  • Aardbei (Pasante & Durex)
  • Bosbes (Pasante)
  • Tropical (Durex)
  • Banaan-aroma (Durex)
  • Tutti Frutti (Billy boy)
  • (groene) appel-aroma (Durex)
  • Sinaasappel-aroma (Durex)
  • Pasante tropical pack (Mango, kokos en ananas)

Pasante heeft een taste-pack met 12 condooms en 4 verschillende smaken: aardbei, bosbes, chocolade en munt. Een aanrader wanneer je meerdere smaken wilt proberen.

condooms met smaakje

3.1) Varianten en alternatieven

Nu is het wel goed om te weten dat het soms lastig kan zijn om speciale condooms met een smaakje te vinden. Gebruik je bijvoorbeeld altijd condooms met ribbels? Of gebruik je een grote of juist kleine maat? Dan is het mogelijk lastiger om een condoom in de juiste smaak te vinden, alhoewel het aanbod steeds groter wordt. Je kunt in dit geval het internet afspeuren om na te gaan of je de gewenste condooms alsnog kunt vinden. Het is ook een optie om glijmiddel met een smaakje te bestellen. Nog een voordeel daarvan is dat het niet per se bij een man aangebracht hoeft te worden.

3.2) Condooms met smaak en geur

Is jouw partner geen voorstander van latex, en zijn zowel de smaak als de geur hier de oorzaak van? Dan is het goed om te weten dat er ook condooms zijn die naast een lekkere smaak ook een prettige geur hebben. Zeker als jij of je partner de geur van latex niet aangenaam vindt, kan dit een goede optie zijn. Zo proef en ruik je namelijk geen latex meer.

Durex heeft diverse condooms met smaak die ook de focus op aroma leggen. Hierdoor proef je niet alleen een smaakje, maar wordt ook de geur van latex gemaskeerd door een wat frissere geur.

4) Conclusie

Er zijn dus verschillende redenen om een condoom te gebruiken bij orale seks. En vaak is de keuze voor een condoom met smaak dan al snel gemaakt. Ook als je normaliter geen condoom gebruikt, kan een condoom met smaak de orale seks aangenamer maken. Heb je besloten dat je condooms met een smaakje wilt proberen? Dan kun je hiervoor langs de drogist gaan of je kunt de condooms online bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *