Skip to content

Boners Vibrerende Handjob Masturbator Review

 • Jip 

Boners heeft mij al een aantal keer verrast met hun seksspeeltjes. De ene is wat beter dan de andere, maar over het algemeen tikken ze een aardig kwaliteitsniveau aan.

Een speeltje wat ik al een langere tijd wil testen is de Vibrerende Handjob Masturbator van Boners. Een hele mond vol, maar het is simpel gezegd een trillende masturbator voor mannen die je gebruikt tijdens het aftrekken. Hieronder vertel ik je alle ins- en outs van dit speeltje én of het de moeite waard is om deze toy aan te schaffen. 

Boners Vibrerende Handjob Masturbator

Wat voor speeltje is de Boners Handjob Masturbator?

Dit speeltje van Boners valt in de categorie handjob masturbators. Deze seksspeeltjes voor mannen zorgen voor een extra’tje tijdens het aftrekken.

Je pakt de penis eigenlijk op dezelfde manier vast als bij het aftrekken, alleen zet je nu iets tussen penis en je hand. De geribbelde structuur aan de binnenkant van het speeltje zou vervolgens in combinatie met vibraties de penis moeten stimuleren.

Boners Handjob Masturbator verpakking

Het speeltje komt in een kleine koker met strakke branding. Boners heeft over het algemeen altijd wel strakke verpakkingen. Ook hier komt de signature donkerblauwe kleur van het merk ook weer goed uit de verf. Het speeltje is (maar) 8 centimeter lang.

Om je een betere indruk te geven van deze handjob masturbator van Boners heb ik een korte opsomming van wat specs en kenmerken:

 • Weegt 82 gram
 • Diameter van 38mm aan de binnenkant
 • Gemaakt van siliconen en ABS
 • IPX7 waterproof. Je kunt deze dus meenemen onder de douche.
 • 10 standjes
 • Oplaadbaar via meegeleverde USB-kabel
 • Donkerblauw van kleur 
 • Gemaakt in China

Leuk allemaal die data, maar nu door naar de echte vraag: is de handjob masturbator van Boners een goed seksspeeltje?

Mijn ervaring met deze masturbator van Boners

Het testen van de vibrerende handjob masturbator van Boners begon als een prettige ervaring. De verpakking is gemakkelijk te openen, het is een soort kokertje. Daarin zit de masturbator in een plastic verpakking.

Verder vind je een kleine USB-kabel waar je het speeltje mee kunt opladen. De toy komt al met wat batterij, dus de eerste keer kun je gelijk je gang gaan.

Wanneer je het speeltje uit de verpakking pakt, ligt deze lekker in de hand. Het moet een soort ergonomisch design voorstellen dat precies goed in je hand ligt.

Je zet de masturbator eenvoudig aan door het knopje aan de onderkant ingedrukt te houden. Deze is vrij klein en zit bedekt met een laagje siliconen, dus is soms wat lastig te vinden. 

aan- en uit knop

Door op het knopje te drukken, schakel je vervolgens tussen de 10 verschillende vibratie standen van het speeltje.

Onder de aan / uit knop zit nog een gaatje. Hier steek je de oplader in. 

Voordat ik het speeltje aanzet pak ik wat glijmiddel op waterbasis. Ik bedek de binnenkant van de masturbator, en smeer daarna ook wat op mijn penis. Daarna wikkel je het speeltje om de schacht. De ‘vleugels’ zijn super flexibel, waardoor het speeltje zich goed om de penis vormt.

Het duurde vervolgens niet lang totdat de ellende begon. Doordat het speeltje aan alle kanten open is kwam er wat glijmiddel op mijn hand, dat kwam weer op de buitenkant van het speeltje, en daarna was ik werkelijk alle grip kwijt. 

Geribbelde textuur van de boners masturbator

Het speeltje ligt prima in de hand totdat je het daadwerkelijk gaat gebruiken. Daarna is het gewoon niet meer zo praktisch.

Als je de handjob masturbator gebruikt zou ik adviseren om een handdoek te gebruiken. Doordat het speeltje helemaal open is, kan het glijmiddel wat gaan lekken op je kleding of bed.

Buitenkant van de handjob masturbator

Het materiaal is prima, de vibraties zijn wel oké, maar het speeltje is wat mij betreft gewoon veel te tam. De stimulatie is zeer minimaal, waardoor je het speeltje binnen no-time aan de kant hebt gelegd, en oud en vertrouwd teruggrijpt naar je hand.

Nadat ik het speeltje had uitgezet keek ik er na en en moest ik denken aan het prijskaartje van €50. Een flink bedrag voor zo’n klein speeltje waar je zo weinig van voelt.

Ik kan het deze keer dus kort houden: de vibrerende handjob masturbator van Boners zou ik niet aanbevelen. Ook omdat er in deze prijsklasse genoeg alternatieven zijn waarvoor je meer terugkrijgt.

Het speeltje krijgt op verschillende websites hoge beoordelingen, maar maakt deze naar mijn mening zeker niet waar.

Om deze reden heb ik twee veel betere alternatieven voor je uitgekozen met ongeveer hetzelfde prijskaartje.
Wil je deze vibrerende handjob masturbator van Boners toch kopen, dan kan dat op dit moment bij EasyToys met 30% korting voor een prijs van €34,99.

Bonus: twee alternatieven 

Om je toch te helpen met je zoektocht naar een masturbator heb ik twee betere alternatieven uitgekozen met ongeveer hetzelfde prijskaartje. De OTOUCH Chiven 2 en de Satisfyer Men Wand.

1. OTOUCH Chiven 2

Deze automatische masturbator van OTOUCH moet het net als de handjob masturbator van Boners hebben van de vibraties. Het concept is alleen iets anders: deze moet het gevoel van een blowjob geven.

De masturbator is met ongeveer 7,5 centimeter zeker niet diep, maar stimuleert de eikel (het deel wat er wel in zit) vanuit alle kanten met intense trillingen. Verder heeft deze toy gewoon een altijd hele fijne technische snufjes: 

 • Het speeltje heeft een verwarmende functie
 • 6 diverse vibratie patronen
 • Een (bewegende!) tong

Je kunt in deze review van de Teazers Orale Masturbator alles lezen over deze toy wanneer je nog niet overtuigd was.


2. Satisfyer Men Wand Vibrators

Wanneer je tóch voor een masturbator wilt gaan die lijkt op het open model van Boners, kun je beter voor deze Wand Satisfyer voor mannen gaan. De speeltjes hebben exact dezelfde prijs, maar Satisfyer doet het echt een stukje beter.

De masturbator wint het op een aantal vlakken van Boners, waarvan de belangrijkste kracht is. Ten opzichte van Boners levert de masturbator van Satisfyer veel krachtigere vibraties. Hierdoor is klaarkomen ineens een stuk eenvoudiger.

Daarnaast is de wand masturbator van Satisfyer ook een maatje groter. Met 20 centimeter (in tegenstelling tot 8 centimeter) kun je een veel groter oppervlak van je penis stimuleren.

Het speeltje zit met de huidige prijs van €39,99 in hetzelfde prijssegment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *