Skip to content

Dit zijn de 3 beste vibrators voor mannen

  • Jip 

Bij vibrators denken de meeste mensen direct aan een seksspeeltje voor vrouwen. Toch zijn er ook vibrators voor mannen te verkrijgen. Vibraties bij de intieme delen kunnen ook voor mannen erg opwindend zijn en tot een orgasme leiden. Alhoewel vibrators voor mannen minder bekend zijn, stijgen ze enorm in populariteit. Overweeg jij om een mannen vibrator aan te schaffen? Wij vertellen je wat de 3 beste vibrators voor mannen zijn! Met onze hulp slaag je er vast en zeker in om een geschikte vibrator te vinden. 

1) Wat voor soort vibrator kun je als man gebruiken? 

Voordat we je vertellen wat de beste vibrator voor mannen is, leggen we uit welk soort vibrators je als man kunt krijgen. Welke vibrator je als man het best kunt aanschaffen, is namelijk ook sterk afhankelijk van je persoonlijke wensen. 

1.1) Prostaatvibrators 

De prostaat van de man is erg gevoelig. Mannen die hun prostaat willen stimuleren kunnen hiervoor een prostaatvibrator gebruiken. Dit type vibrator wordt anaal ingebracht en stimuleert de prostaat door middel van trillingen. Een ander speeltje om de prostaat mee te stimuleren, is de prostaatdildo. Dit seksspeeltje werkt echter niet door middel van vibraties. 

1.2) Vibrerende masturbators 

Een masturbator is een seksspeeltje voor mannen dat om de penis wordt aangebracht. De penis wordt gestimuleerd door middel van luchtdruk of vibraties. Masturbators kunnen je een vergelijkbaar gevoel geven als orale of vaginale seks. Deze seksspeeltjes zijn erg populair onder single mannen. Sommige masturbators zijn echter ook op afstand te bedienen via een veilige verbinding. Dit type masturbators wordt veel gebruikt door stellen met een langeafstandsrelatie. Eerder heb ik de beste blowjob stimulators onder de loep genomen.

1.3) Vibrerende cockringen 

De cockring is een elastische ring die je om je penis kunt aanbrengen. De vibraties in de ring zorgen voor extra stimulatie. De vibrerende cockring kan ook gedragen worden tijdens seks met een partner, en zorgt dan voor extra genot bij beide personen. Ben jij op zoek naar manieren om de seks met je partner intenser te maken? Dan is de cockring een erg goede keuze! Toch kun je de cockring ook prima gebruiken tijdens het masturberen. 

2) De 3 beste vibrators voor mannen 

Inmiddels heb je een beter beeld van de verschillende vibrators die door mannen gebruikt worden. Welke vibrator voor de man je het beste gevoel heeft? Dat blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur. Ieder lichaam is weer net even anders, en ook hebben we allemaal andere voorkeuren. Onze top 3 vibrators voor mannen bestaat uit drie seksspeeltjes die zeer goed beoordeeld worden. De kans is groot dat hier de perfecte vibrator voor jou als man tussen zit! 

1. Hot Octopuss – Pocket Pulse Masturbator 

De Pocket Pulse Masturbator van Hot Octopuss is een zeer goede vibrator voor de man. Deze masturbator kent maar liefst 6 verschillende vibratiestanden. Deze masturbator kan enkel met glijmiddel gebruikt worden. Een belangrijk voordeel van deze mannen vibrator is dat hij ook om de penis aangebracht kan worden als deze niet stijf is. Om die reden is deze vibrator ook geschikt voor mannen met een erectiestoornis. Je kunt de Pocket Pulse Masturbator na gebruik opladen met een USB-kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd, net als een handig opbergtasje.  

Deze mannen vibrator van Hot Octopuss stimuleert de volledige penis. Het seksspeeltje is voornamelijk populair onder single mannen. Dat neemt niet weg dat je dit seksspeeltje ook prima kunt gebruiken tijdens de seks met je partner. 

masturbator vibrators voor manne

2. Hueman – Uranus Anaal Vibrator 

Uiteraard mag ook de prostaatvibrator niet ontbreken in onze lijst. De Uranus van Hueman is een van de beste prostaatvibrators op de markt. De gebogen vorm deze vibrator zorgt ervoor dat hij de prostaat optimaal stimuleert. De vibrator is gemaakt van siliconen, en daardoor eenvoudig en comfortabel anaal in te brengen. De Uranus kent 10 verschillende vibratiestanden. Je kunt namelijk uit 4 verschillende snelheden kiezen, maar er zijn ook 6 vibratiestanden met patronen. De Uranus Anaal Vibrator komt inclusief een afstandsbediening waarmee je de vibratiestand kunt aanpassen. 

Omdat de Hueman Uranus anaal wordt ingebracht, moet je deze vibrator voor de man na gebruik goed schoonmaken. Daarvoor kun je het best een speciale toycleaner en lauw water gebruiken. Deze mannen vibrator is uiteraard waterproof, dus je hoeft niet voorzichtig te zijn tijdens het schoonmaken. 

anal vibrator voor mannen

3. Vivid – Cockring Met Mini Bullet 

De cockring van Vivid heeft een klassieke vorm, maar komt ook inclusief een klein kogeltje voor clitorisstimulatie. Dat maakt deze cockring ideaal voor seks tussen een heteroseksueel stel. De cockring is van siliconen gemaakt, en daardoor eenvoudig om de penis aan te brengen. Deze vibrator voor de man voelt zacht aan en stimuleert zowel de man als vrouw. Tijdens het masturberen kun je de cockring ook ondersteboven dragen, zodat het kogelte voor extra genot bij jezelf zorgt. De Vivid Cockring is niet oplaadbaar, maar je kunt de batterijen eenvoudig vervangen. 

3) Waarom een vibrator gebruiken als man? 

Op seksspeeltjes voor mannen rust nog een taboe, terwijl er vandaag de dag vrij open over seksspeeltjes voor vrouwen gesproken wordt. Ook voor single mannen bieden seksspeeltjes echter een hoop voordelen. Bovendien kunnen ook stellen ervoor kiezen om een vibrator voor de man te gebruiken. Een mannen vibrator kan stimulerend werken, zelfs als je erectieproblemen hebt. Er zijn dan ook tal van verschillende redenen om als man een vibrator te gebruiken!  

Hieronder vind je enkele reden om een vibrator te gebruiken als man: 

  • Om de seks met een partner spannender te maken 
  • Voor extra stimulering tijdens het masturberen 
  • Omdat je een langeafstandsrelatie hebt 
  • Om de penis te stimuleren als je erectieproblemen hebt 

4) Waar let je op bij de aanschaf van een vibrator voor mannen? 

Wij hebben een lijst van goede vibrators voor mannen samengesteld, maar waar let je op als je zelf op onderzoek uitgaat? Wij vertellen je precies waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een geschikte mannen vibrator! 

Soort vibrator 

Allereerst zul je voor jezelf moeten bepalen welk soort vibrator je wilt aanschaffen. Zoek je een vibrator die zowel jou als je partner stimuleert? Dan is een cockring een uitstekende keuze. Een masturbator is wellicht een betere keuze als je single bent. Welk type vibrator je nodig hebt hangt dus van je situatie en je persoonlijke voorkeuren af. Zodra je eenmaal bepaald hebt welk type je wilt, weet je in welke hoek je moet zoeken. 

Materiaal 

Vibrators kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Zeker als je de vibrator anaal inbrengt, is het belangrijk dat het materiaal zacht is. De meeste vibrators worden van siliconen gemaakt, een zacht en rekbaar materiaal. 

Vibratiestanden 

De meeste vibrators hebben verschillende vibratiestanden. Soms kun je enkel de intensiteit van de vibraties wijzigen. In andere gevallen is het ook mogelijk om een vibratiepatroon te kiezen. De ene persoon houdt van krachtige vibraties, terwijl een ander liever lichte vibraties heeft. Om die reden is het prettig als je vibrator verschillende standen heeft. Het belangrijkste is echter dat er minstens één vibratiestand is die voor jou goed voelt. 

Geluid 

Niet voor iedereen speelt geluid een even belangrijke rol. Maar als je bijvoorbeeld op kamers woont, is het wel prettig als je vibrator niet te veel geluid produceert. Er zijn erg stille vibrators te verkrijgen, maar er zijn ook vibrators die vrij veel lawaai maken. 

Op afstand te bedienen 

Niet iedere mannen vibrator is op afstand te bedienen, maar er zijn een hoop seksspeeltjes te verkrijgen waarbij dit wél mogelijk is. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende masturbators waarbij je de vibratiestand met een afstandsbediening kunt wijzigen. Er zijn zelfs seksspeeltjes te verkrijgen die via een veilige verbinding bediend kunnen worden. Dat is ideaal voor langeafstandsrelaties.  

Wel of niet oplaadbaar? 

Een vibrator werkt op een accu of op batterijen. Vaak kun je een mannen vibrator na gebruik gewoon opladen. Er zijn echter ook vibrators te verkrijgen waarvan je de batterijen eens in de zoveel tijd moet verwisselen. 

Geschikt bij erectieproblemen? 

Er zijn veel mannen die met erectieproblemen kampen. Als je penis niet stijf wordt, wil dat niet per se zeggen dat je niet opgewonden bent. Ook mannen met erectieproblemen kunnen dus behoefte hebben aan een mannen vibrator. Er zijn verschillende vibrators te verkrijgen die de penis kunnen stimuleren zonder dat er sprake hoeft te zijn van een erectie. 

Kwaliteit 

Natuurlijk is de kwaliteit van je vibrator niet onbelangrijk. Je stopt liever geen producten in of om je lichaam waar je weinig vertrouwen in hebt. Om die reden is het verstandig om je seksspeeltjes bij een betrouwbare webshop te bestellen. Daarnaast kun je ook de recensies doorlezen om een beeld te krijgen van de kwaliteit. 

5) Conclusie 

Vandaag de dag zijn er veel vibrators voor mannen te verkrijgen. Je kunt de vibrators gebruiken om jezelf een orgasme te geven, maar ook om de seks met een partner naar een ander niveau te brengen. Je hebt vibrators die de penis stimuleren, maar ook vibrators die gemaakt zijn om de prostaat mee te stimuleren. Wij hebben een aantal van de beste mannenvibrators voor je geselecteerd. Ga je het liefst zelf op onderzoek uit? Dan slaag je er met behulp van onze tips zeker in om een geschikte vibrator te vinden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *