Skip to content

Ashley Rose Mega Masturbator Review

 • Jip 

De Ashley Rose Masturbator is één van de populairste ‘mega masturbators’ van dit moment. Dit speeltje voor mannen in de vorm van een paar mooie billen heeft een vagina- en anus opening, realistisch materiaal, en ook nog eens een aantrekkelijke prijs. Tijd om de proef op de som te nemen en de Ashey Rose Mega Masturbator uitgebreid te reviewen.

1) Wat voor speeltje is de Ashley Rose Mega Masturbator?

De naam verklapt het al. Dit seksspeeltje voor mannen is een ‘mega masturbator’ zoals ze dat tegenwoordig noemen. Wat “mega” masturbators onderscheidt, is hun grotere formaat en realistische ontwerp van een specifiek lichaamsdeel. In vergelijking met traditionele masturbators waar het vooral gaat over de vagina, mond of anus, zijn mega masturbators vaak in de vorm van:

 • Een kont, zoals de Ashley Rose Mega Masturbator.
 • Een torso
 • Een paar borsten
 • Een levensechte pop met realistisch materiaal, zoals de Ultimate Fantasy Dolls (prijs kan oplopen tot wel €2.000!)

Voordat ik je een verkeerd beeld geef over deze masturbator waar we het in deze review over gaan hebben, wil ik een kleine nuance aanbrengen: deze Ashley Rose Mega Masturbator is niet ‘mega’. Het is een vrij compact formaat, maar het speeltje is nog steeds groter dan de meeste masturbators.

Hieronder vertel ik je alles over mijn ervaring met de Ashley Rose masturbator, en of je deze wel of niet moet kopen, wat de eventuele alternatieven zijn en hoe je deze toy het beste kunt gebruiken. Lees je mee?

2) Ashley Rose Masturbator review

Van mijn eerste indruk en het materiaal tot aan het daadwerkelijk testen en beoordelen van de prijs-kwaliteitverhouding van deze toy, je leest het hier.

2.1 Eerste indruk

Toen de bel ging en de bezorger mij een grote doos overhandigde, begon het te kriebelen. Hup, schaar erin en uitpakken. In de doos vond ik de verpakking van de Ashley Rose Mega Masturbator. Een mooie verpakking met strak afgewerkte details. Hoogwaardig, maar ook classy. Veel masturbators hebben vaak een wat foute verpakking waardoor ze bij mij altijd al 1-0 achterstaan. Deze masturbator stond echter 1-0 vóór door de mooie doos.

ashley rose verpakking
De Ashley Rose Masturbator komt in een stevige en luxe doos

Wanneer je de doos openklapt vind je Ashley Rose Mega Masturbator in een matte plastic verpakking. Bewaar deze, want na het gebruik kun je het speeltje daar gewoon weer in doen.

Na het verwijderen van de hoes was het tijd om de masturbator eens goed te inspecteren. Op de billen zelf staat een patroontje. Dit moet een roos voorstellen, maar ik vind het persoonlijk een overbodig detail dat weinig toevoegt. Het materiaal is heerlijk zacht, en heeft een mooie kleur. Het speeltje is gemaakt van TPR (thermoplastisch rubber), wat zorgt voor een realistische look and feel.

ashley rose mega masturbator

Het nadeel van dit materiaal is de vreemde geur. Dit is meestal na een weekje of twee wel weg, maar het valt wel op. Je kan het een beetje vergelijken met een zoete geur, die toch wel een tikkeltje chemisch is.

De masturbator heeft twee openingen. De vagina opening ziet er prima uit. Een aantal details, maar ook niet veel meer dan dat. De anus is wat minder gedetailleerd en gewoon een klein gaatje.

Al met al nodigt het speeltje wel uit… tijd om de Ashley Rose Masturbator een grondige review te geven door deze te testen.

2.2 De specs en het design van de Ashley Rose Mega Masturbator

De specs van de Ashley Rose Mega Masturbator zijn niet heel spannend. Om je een beter beeld te geven van de afmetingen heb ik een foto toegevoegd.

 • Breedte: 28 centimeter
 • Lengte: 22.5 centimeter
 • Gewicht: 1,9 kilo
 • Materiaal: TPR
 • Te gebruiken met glijmiddel op: waterbasis, geen siliconen.
afmeting ashley rose masturbator

2.3 Gebruiksgemak en stimulatie

Hieronder duiken we dieper in de verschillende openingen (letterlijk), en vertel ik je meer over mijn ervaring met het speeltje.

De vagina

Here we go, opening nummer 1: de vagina. Het eerste wat mij opviel waren de details. De anus heeft nauwelijks details, maar er is duidelijk meer werk besteed aan het vormen van de details. De buitenste en binnenste schaamlippen zijn duidelijk aanwezig en hebben genoeg volume voor een realistisch beeld.

vagina ashley rose masturbator
De vaginaopening van de Ashley Rose Masturbator

Voordat ik de Ashley Rose masturbator penetreer zorg ik voor voldoende glijmiddel. Meestal breng ik wat glijmiddel aan in de opening, rondom de opening en een klein beetje op de penis. Na een tijdje zul je merken dat het glijmiddel zich goed aan de binnenkant heeft verspreid en dat je er makkelijk in- en uit kunt glijden. Ben vooral niet bang om te veel glijmiddel gebruiken!

Als ik heel eerlijk ben was ik zeer onder de indruk van de stimulatie. De prijs van de toy schepte een hele andere verwachting bij mij, maar het gevoel van de vagina is echt enorm lekker. De interense structuur is gevarieerd en zorgt voor een prettige druk en grip om de penis. Deze grip bootst dan ook het meest het gevoel van de vagina spier na.

Door het strakke materiaal wat zich echt om de penis vormt, ervaar je intense stimulatie, maar ook een heerlijk orgasme. In het speeltje klaarkomen is dan ook een dikke aanrader. Wil je een keer niet het speeltje penetreren met je penis, kun je de masturbator ook vingeren.

De anus

Zoals je misschien hebt kunnen lezen ben ik best wel laaiend over de vagina opening. De anus opening daarentegen is een ander verhaal. Waar bij de vagina de gevarieerde interne structuur en de diepe invoerlengte zorgen voor een heerlijk gevoel, is dat bij de anus allemaal wat minder spannend.

anus ashley rose masturbator
De anus opening (velletjes zijn gemakkelijk te verwijderen)

Het grootste nadeel bij het anus kanaal is voornamelijk de lengte. Deze is ongeveer zo’n 8 centimeter lang, wat dus voor de gemiddelde penis erg klein is. Aan het einde van de opening zit een gat, waardoor je er dus aan de andere kant weer uitkomt.

Het gat aan de andere kant om het speeltje schoon te maken

Hierdoor ervaar je minder stimulatie op de eikel, maar ervaar je ook nauwelijks een intense stimulatie door het gebrek aan vacuüm. De structuur is prima, maar heeft nauwelijks variatie. Erg jammer, maar zo nu en dan absoluut leuk voor de afwisseling. De opening is niet geschikt voor rimmen doordat deze wat klein is en uitwendige textuur ontbreekt.

Prettig formaat

Het speeltje is net wat te klein om een realistisch formaat te noemen, maar is toch een stuk groter dan de meeste masturbators. Om deze reden krijg je een veel realistischere ervaring.

Door het gewicht blijft de toy goed op zijn plek liggen. Ik leg deze altijd neer op een (oude) handdoek zodat je geen rotzooi maakt op bijvoorbeeld je bed lakens. Het is aan te raden om voldoende glijmiddel te gebruiken, en dat kan soms best vervelende vlekken geven. Leg de masurbator dus altijd neer onder iets wat vies kan worden.

Tijdens het masturberen kun je de toy dus ook echt ‘nemen’. Je hoeft deze niet op en neer te bewegen met je handen zoals bijvoorbeeld Fleshlight, maar moet er echt voor werken. 

Schoonmaken is eh… niet handig

Het grootste nadeel aan dit speeltje komt pas na je gebruik: het schoonmaken. Ik weet niet of het komt door de variant die ik heb waar een fabrieksfoutje in zit, maar het vagina kanaal heeft geen uiteinde. Het grondig schoonmaken van het speeltje is dus onwijs lastig.

Wanneer je het speeltje grondig wilt wassen, laat je water naar binnen lopen, maar dit komt niet direct uit. Het speeltje moet dus lang drogen. Wat bij mij altijd helpt is om wat WC-papier erin te stoppen. Op die manier trekt het vocht daar sneller in. Ik heb overigens nog niemand online horen klagen over dat het water er niet uit komt, dus wellicht is het een productie foutje van mijn product(?).

Bij veel andere masturbators zit een uitneembare sleeve. Die kun je ook binnenstebuiten keren, maar dat is bij de Ashley Rose Masturbator geen optie. 

2.4 Prijs

De Ashley Rose Mega Masturbator heeft een retailprijs van €64,99, maar is op dit moment verkrijgbaar voor €49,99 in de sale. Dit item gaat overigens regelmatig in de sale voor dit bedrag, dus laten we daarom de prijs beoordelen op basis van €50.

Kijkende naar de kwaliteit van de masturbator, het realistische materiaal en de vorm, ben ik onder de indruk van de prijs. In mijn ogen krijg je enorm veel waar voor je geld. Met deze toy kies je echt voor een ander level masturbator dan dat ik gewend was, en ik had verwacht dat daar een ander prijskaartje bij hoorde.

Dit gezegd hebbende zie je ook wel dat er op bepaalde punten bespaard is om de kosten te drukken. De anus opening, het gat aan de achterkant en de afgezaagde benen zijn onder andere plekken waar nog wat te wensen overlaat. 

Dat gezegd hebbende doen deze besparingen niet veel af aan de ervaring. Het zijn onderdelen waar ik persoonlijk niet zoveel waarde aan hecht wanneer het deze impact op de prijs kan hebben.

Het speeltje is op verschillende plekken verkrijgbaar zoals Bol.com (€54,99), maar is het meest voordelig op te pikken bij EasyToys voor €49,99 met 23% korting.

2.5 Concurrentie

Ik wist dat dit een uitdaging ging zijn. Zoals ik al heb benoemd bij de prijs zijn er niet veel masturbators die dit niveau van kwaliteit kunnen aantikken, met een prijs van rond de €50. Ik heb mijn best gedaan, en de volgende toy lijkt op basis van kwaliteit, prijs en ervaring in de buurt te komen van de Ashley Rose Mega Masturbator, de Nina Fox Mega Masturbator

alternatief ashley rose masturbator
Ashley Rose Masturbator vs. De Nina Fox Masturbator

Dit speeltje is van hetzelfde merk als de Ashley Rose Masturbator. Het speeltje hanteert exact dezelfde prijs en heeft ook vergelijkbare kenmerken, het is namelijk ook een ‘mega’ masturbator.

Het grootste verschil met de Ashley Rose is het lichaamsdeel. Het is namelijk geen kont, maar meer de schaamstreek van een vrouw. Foto’s spreken meer ter verbeelding, maar persoonlijk vind ik het er wat raar uitzien. De billen spreken toch een stuk meer tot de verbeelding.

Net als de Ashley Rose heeft de Nina Fox masturbator een vagina- en anusopening. Een voordeel ten opzichte van de Ashley Rose masturbator, de anus opening is langer. Al met al zijn deze toys dus zeer vergelijkbaar aangezien ze bijna identiek zijn, maar dan wel in een ander jasje. Mijn voorkeur gaat absoluut nog uit naar Ashley Rose door de realistische uitstraling.

Bovenstaande toy is wat mij betreft de meest kwalitatieve concurrent van de Ashley Rose Masturbator. Er zijn nog een aantal andere vergelijkbare toys in de price range van €50 tot €75, bekijk daarvan hier het assortiment wanneer je toch nog wat meer speeltjes wilt vergelijken.

2.6) De voor- en nadelen van de Ashley Rose Masturbator

Hieronder vind je een opsomming van de voor- en nadelen die ik heb ervaren tijdens het reviewen van de Ashley Rose Mega Masturbator.

Voordelen

 • TPR materiaal zorgt voor een uitermate realistische look- and feel.
 • Goed gevormde masturbator.
 • Twee verschillende openingen
 • Vagina opening heeft voldoende details
 • Een heerlijke interne structuur die zorgt voor intense stimulatie
 • Een mooie prijs voor wat je krijgt

Nadelen

 • Schoonmaken is wat onhandig
 • De anus opening heeft weinig detail

3) Cum-clusie

Ik moet zeggen dat de masturbator mij onwijs heeft verrast op verschillende vlakken. De vagina opening voelt fantastisch aan, deze is strak, diep genoeg, maar heeft ook voldoende textuur aan de binnenkant. De kwaliteit van het materiaal is voldoende en voelt zeer realistisch aan.

De anus is qua stimulatie wat minder spannend, maar deze opening is wel een detail die de masturbator compleet maakt. Het schoonmaakproces is voor mij persoonlijk het grootste minpunt aan dit speeltje voor mannen. Maar goed, voor een magische ervaring moet je nu eenmaal wat over hebben zullen we maar zeggen.

Of het door mijn liefde komt voor een paar mooie billen weet ik niet, maar de Ashley Rose Mega Masturbator is voor mij een dikke hit. Met dit speeltje haal je een variërende masturbator voor mannen in huis waar je nog heel lang plezier van gaat hebben. Het is een perfecte aanvulling op masturbators zoals een Fleshlight of de FPPR masturbator die in een huls komen met nauwelijks details.

Ashley Rose Mega Masturbator

Een realistische mega masturbator in de vorm van een kont met twee verschillende openingen.

Product SKU: 8719934001121

Product Brand: Friend with Benefits

Editor's Rating:
4.77

Pros

 • Realistisch materiaal
 • Mooi gevormde masturbator
 • Twee diverse en gedetailleerde openingen
 • Prijsvriendelijk

Cons

 • Schoonmaken duurt lang
 • Tweede opening is kort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *