Skip to content

Aneros Helix Syn Trident prostaat review

  • Jip 

De Aneros Helix Syn Trident prostaat stimulator. Oef. Ik kan je alvast verklappen dat het speeltje beter is dan de naam. Het speeltje heeft namelijk héél véél verschillende vormen van stimulatie. Laten we eens verder in deze multifunctionele prostaat stimulator duiken.

1. Wat voor speeltje is de Aneros Helix?

Deze prostaat stimulator van Aneros is een van de populairste in zijn categorie. Om je een beter beeld te geven bij deze toy zie je hieronder een korte breakdown van alle ‘drukpunten’:

Aneros Helix Syn trident

Laten we eerst eens woord voor woord kijken naar de naam van dit speeltje.

Aneros: een bedrijf dat al meer dan 15 jaar bestaat en waarvan de producten bijna allemaal ontworpen zijn voor prostaatmassage. 

Helix: waarschijnlijk het meest populaire model prostaat massager van Aneros. De Helix is bedoeld voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met prostaatmassage. Het heeft een mooie curve om het apparaat recht op de prostaat te richten en een iets vergrote kop om het stimuleren van de P-spot nog makkelijker te maken. 

Syn: een paar jaar geleden besloot Aneros om veel van hun populaire hard plastic massagers te voorzien van een zijdezachte buitenlaag van lichaamsvriendelijke siliconen. De Syn-lijn was geboren. Als je op zoek bent naar een zachter oppervlak en een zijdezachte ervaring, zul je waarschijnlijk genieten van deze luxe functie. 

Trident. De Trident lijn is Aneros nieuwste aanbod, een re-design van een aantal van hun goed ontvangen modellen, biedt dubbele externe stimulatie én meer bereik van de beweging als je de anale massager hands-free gebruikt. 

Ik heb de originele versie van deze prostaat stimulator vorig jaar een keer gekocht. De Aneros Helix Trident is vrijwel hetzelfde speeltje, minus de siliconen buitenlaag. Ik was er eerlijk gezegd niet zeker van of er nog een versie van hetzelfde speeltje moest komen, maar ik was nieuwsgierig om de nieuwe uit te proberen om te zien of de ervaring anders was. En dat was het. In deze review vertel ik je alles over deze toy.

Aangezien de Aneros Helix Syn Trident niet trilt, zit er verder ook niet heel veel in de doos. Het speeltje komt in een mooie verpakking, een soort luxe doosje die je gemakkelijk opent met een magnetisch flapje. Nieuw in de wereld van anaal speeltjes? Bekijk hier onze handleiding voor beginners over prostaat stimulators.

2. Aneros Helix Syn Trident: het design

De toy is volledig bedekt in zijdezacht silicone. Dit materiaal is de reden dat deze toy nog comfortabeler aanvoelt. Je voelt nog steeds de noppen op de drukpunten, maar het materiaal is zachter en milder dan het harde plastic van de niet in siliconen bedekten Helix Trident.

De siliconenlaag maakt de penetratie ook meer ontspannen. De siliconen laag is zo zacht dat de toy zonder moeite helemaal naar binnen ging. Ik dacht eerlijk gezegd dat de siliconen het speeltje kleveriger zou maken tijdens de penetratie.

Soms blijven siliconen speeltjes, afhankelijk van de textuur, aan de huid haken als je het speeltje in de kont stopt, maar de Aneros Helix had absoluut geen trekkerig effect. Natuurlijk heb ik de hele schacht van het speeltje ingesmeerd met een glijmiddel op waterbasis. Een must!

3. Geweldig formaat

Zoals de meeste Aneros toys, is de Helix geen groot speeltje, en het is zeker een goed speeltje voor beginners. Kijk naar het diagram hierboven om een idee te krijgen van de grootte. Het is niet op schaal, maar er is een kwartje naast gelegd ter vergelijking. 

Tijdens de penetratie, richt de kromming van de Aneros Helix zich op de prostaat voor de juiste stimulatie. De perineum tab (de rode) moet rusten tegen de bilnaad. Eenmaal volledig ingebracht, zal de K-tab (de witte) net achter je anus rusten en een externe massage geven aan dat drukpunt.

Hieronder wat extra toelichting op de verschillende afmetingen van het speeltje:

  • De bovenkant van dit speeltje is 2,75 centimeter breed, met een bolvormige kop. Deze dikkere kop richt zich op meer direct contact en stimulatie voor de prostaat, waardoor het contactoppervlak groter wordt en de intensiteit dus toeneemt.
  • Het middelste deel van de steel is 2,4 centimeter breed, dus net wat dunner dan de tip. Dit is erg prettig aangezien het speeltje zo goed blijft zitten.
  • De afstand van de steel tot de perineum tab is 4,4 centimeter. Ik merk dat dit mijn bilspleet masseert, maar dit kan voor iedereen anders zijn.
  • De totale in te brengen lengte is ongeveer 10 centimeter. Als je gewend bent anaal te spelen, zul je misschien lachen om dit getalletje. Dit dacht ik ook, maar ik had het echt mis. Dit is echt alles wat je nodig hebt om mind-blowing handsfree orgasmes te hebben, geloof me.

4. Perineum en kundalini arm

De Aneros Helix komt met 2 verschillende ‘armen’ die je stimuleren. Een is de perineum arm en de 2e een kundalini arm. Deze tabs zijn ontworpen om je perineum en je kundalini zone te stimuleren (alsof de naam van het speeltje nog niet lastig genoeg was). De perineum arm werkt geweldig en is persoonlijk echt mijn favoriet.

Zelf vind ik dat de kundalini arm niets doet, en de meeste andere Aneros gebruikers lijken het daarmee eens te zijn. Kundalini is eigenlijk een yogaterm voor een chakra aan de basis van de ruggengraat, en ik ga ervan uit dat het idee is dat de K-tab de basis van de ruggengraat masseert, maar ik voel er niets van. Het helpt in ieder geval om het speeltje op zijn plaats te houden.

Voor een bedrijf dat begonnen is in de medische wereld, weet ik eerlijk gezegd niet waarom Aneros met chakra’s en shit aan het rommelen is. Misschien wilden ze de extra arm gewoon een coole naam geven?

De armen van dit speeltje zijn gemaakt van een heerlijk flexibel siliconen, wat geweldig is om je perineum comfortabel te masseren en nieuwe standjes uit te proberen. De armen kunnen buigen in verschillende posities, zodat je zelf allerlei standjes kan aannemen.

Als een wildvreemde op straat naar me toe zou lopen en me zou vragen om een prostaat stimulator aan te raden, zou ik hem waarschijnlijk de Helix Syn Trident aanraden. Beginner of ervaren, het speeltje heeft voor iedereen wel iets.

Natuurlijk vergt het nog wat tijd en oefening om het speeltje onder controle te krijgen, maar je kunt er zeker van zijn dat de Aneros Helix Syn Trident een van de snelste en goedkoopste manieren is om een prostaatorgasme te krijgen.

Waar het speeltje echt in uitblinkt zijn voor mij de volgende dingen: 

  • Handsfree plezier, maar toch veel comfort
  • Geweldige inwendige stimulatie
  • Flexibele armen voor externe stimulatie
  • Stimuleert 4 erogene zones tegelijk
  • Perfect voor zowel nieuwe als gevorderde gebruikers

5. Aneros Helix prostaat stimulator kopen

En? Al enthousiast? Persoonlijk ben ik fan van deze toy. Het aantal kwalitatieve prostaat stimulators is naar mijn mening best mager, het is daarom fijn om te weten dat Aneros ons voorziet van leuke speeltjes. Wanneer je de Aneros Helix wilt kopen kan ik EasyToys aanraden.

Ze leveren jouw nieuwe sekstoys altijd discreet en anoniem. Je krijgt dus een blanco doos en de naam van de afzender staat er ook niet op. Wat jij in je reet stopt is toch een prive dingetje lijkt mij.

Je koopt de toy voor een prijs van €69,99. Wat aan de hoge kant, maar dan heb je naar mijn mening wel een van de beste prostaat stimulators die er op dit moment zijn.

aneros helix syn trident review

6. Zo gebruik je de Aneros Helix Syn Trident

1. Voordat ik deze toy gebruik ben ik meestal ontspannen en heb ik de tijd. Mijn favoriete moment om de Aneros te gebruiken is als ik vroeg naar bed ga en ik ‘s morgens nergens voor op hoef te staan. Ik heb geprobeerd om bewust tijd vrij te maken voor deze sessie, maar ik merk altijd dat het beter werkt als het een beetje spontaan is en ik van nature opgewonden ben. Jezelf eerst rustig anaal vingeren is een aanrader.

2. Ik smeer mijn anus in met kokosolie. Kokosolie gaat lang mee en ik hou gewoon van de geur. Glijmiddelen op waterbasis kan, maar ze hebben de neiging om te snel uit te drogen. 

3. Ik lig op mijn rug met mijn knieën iets omhoog gebogen. Soms leg ik een kussen onder mijn kont om hem een beetje te ondersteunen en het speeltje perfect op zijn plaats te krijgen. 

4. Ik schuif de Helix Syn Trident langzaam in me. Je zult verbaast zijn hoe makkelijk het gaat, zeker als je al wat anaal spel gewend bent. De zachte buitenkant en de vorm zijn uitstekend. 

5. Vaak hoef ik eigenlijk niks te doen. Ik kan ontspannen en voel het speeltje als het ware in me en begin dan langzaam mijn PC en sluitspieren samen te trekken tot ik een orgasme bereik.

6. Het kan een beetje eng zijn als je deze nieuwe sensaties in je voelt opkomen, maar ontspan je en laat het gewoon gebeuren. Met een beetje geluk ben je binnen de kortste keren op weg naar een super orgasme! 

De Aneros Helix Syn Trident blinkt echt uit op dit vlak: hij is ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken.

Het enige wat je hoeft te doen is het speeltje af te wassen met kraanwater, of standaard seksspeeltjes reiniger te gebruiken. Zo eenvoudig is het. 

De matte siliconen op het apparaat trekken minder stof aan, maar dat betekent niet dat je hem in de buitenlucht laat liggen. Ik was de toy meestal en laat deze rustig drogen, voordat ik het terug in zijn houder stop.

Voor gebruik is het verstandig dat je hem afveegt met een standaard doekje om er zeker van te zijn dat er geen stofresten op zitten. 

De Aneros Helix Trident is van ABS plastic, dus hij is ook gemakkelijk af te wassen. Een anti-bacteriële reiniger is voldoende voor wat extra verzorging. In de regel was ik al mijn prostaat massagers direct na gebruik en laat ze daarna drogen. Het is gewoon een goede gewoonte die je jezelf moet aanleren.

Meer lezen? Bekijk mijn review van de 3 beste Fleshjacks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *