Skip to content

De penispomp: alles wat je moet weten over deze toy 

  • Jip 

Dit is een apparaat die ervoor zorgt dat bloed in je penis wordt gezogen, waardoor deze in stijve toestand zal komen te staan. In dit artikel vertellen we je exact wat het precies is, hoe je de erectiepomp het beste kunt gebruiken en geven we je ook een top 3 met de beste pompen die er zijn. 

1) Wat is een penispomp 

Alvorens we verder gaan naar alle voordelen en hoe je de pomp exact dient te gebruiken, is het belangrijk dat we eerst weten wat dit speeltje exact is. Penispompen komen voor in allerlei verschillende vormen. Dit kan zijn een buis, maar ook een ring behoort tot de mogelijkheden. Het is in principe niets meer dan een kunststof buis. Deze buis wordt om de penis gedaan en zuigt daarna vacuüm. Op deze manier zal er (meer) bloed richting de penis stromen, waardoor deze in stijve toestand zal komen te staan. Is dit gelukt? Dan kan je daarna een cockring gebruiken. Deze ring zal om je penis blijven zitten, zodat de erectie tot minimaal 30 minuten stand blijft houden. 

wat is een penispomp

2) Wat doet een penispomp 

Zoals hierboven reeds besproken, is het gebruik van een penispomp relatief eenvoudig. Het enige wat er gebeurt, is dat er door een natuurkundige werking door het verlagen van de druk in de buis ten opzicht van daarbuiten er meer bloed naar je penis stroomt. Op deze manier zal je penis stijf worden. Op deze manier kun je op bijna ieder gewenst moment een erectie krijgen, zonder dat hier al te veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Klinkt best goed toch?

De penispomp is één van de vele manieren om een van de meest voorkomende problemen bij mannen te tacklen: een erectiestoornis. Middelen zoals een erectie gel zijn een oplossing, maar ook de penispomp of een cockring worden vaak gebruikt.

3) Penispomp kopen 

Wanneer jij last hebt van erectieproblemen, dan hoef je je hier absoluut niet voor te schamen. Je bent namelijk absoluut niet de enige die met deze problemen rondloopt. Zowel jong als oud krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, waarvan geestelijk en medicatie de twee voornaamste zijn. 

Bij het aanschaffen van een penispomp, is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. Allereerst is het belangrijk te bepalen hoe groot de erectiepomp dient te zijn. De buis moet immers niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Daarnaast kun je kiezen voor een elektrische of handmatige pomp. Ga je een penispomp kopen, dan is het dus belangrijk dat je er wel eentje aanschaft die comfortabel zit. Ohja, je penis moet er natuurlijk ook in passen.

4) Beste penispomp 

Wanneer je graag een grotere penis of hardere erectie wilt, dan is het gebruik van een penispomp een prima hulpmiddel. Dat gezegd hebbende kan het aanschaffen van je eerst pomp best wel spannend zijn. Want waar begin je? 

Je weet misschien nog niet zo goed waar je op moet letten en nog belangrijker, welke bij je past. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een top 3 voor je samengesteld, met de beste penispompen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Ik kan je garanderen, dat met het gebruik van één van de erectiepompen, je erectie nooit meer hetzelfde zal zijn. 

1.       Boners Penispomp No. 1 

Dit exemplaar is de koning onder de pompen. Deze handige pomp heeft een lengte van 24 centimeter en is daarom geschikt voor de gemiddelde en bovengemiddelde geschapen man. Deze penispomp werkt op basis van een handmatige pomp en is eenvoudig te onderhouden. 

boners penispomp

De penispomp doet daarom dus ook exact wat er van hem wordt gevraagd. Door de transparante kleur kun je exact zien wat er allemaal in de buis gebeurt. Je kunt de druk door de aanwezigheid van het luchtventiel verlagen indien de penis de gewenste stijfheid heeft bereikt. Kortom, een geschikte erectiepomp voor eigenlijk elke man. 

2.       Penispomp Met Grippomp – Zwart 

De onbetwiste nummer twee in deze lijst van beste penispompen is de grip pomp. Deze stijlvolle zwarte pomp is eenvoudig te bedienen en zorgt niet alleen voor een stijvere penis, maar biedt ook tevens stimulatie tijdens het pompen. Door deze combinatie zal je een erectie ervaren, zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. 

Het systeem is dus niet met een knijpbal, maar met grip pomp. Je pompt als het ware dus met je 2 vingers. Ik zelf vind dit het fijnste pomp systeem. Je hebt meer controle doordat je je vingers kunt gebruiken.

Het speeltje is makkelijk in gebruik en kan ook gemakkelijk worden schoongemaakt. Dus wil jij onbezorgd kunnen genieten van een flinke erectie, dan is deze penispomp een goed alternatief op nr 1.

3.       OTOUCH – Ninja 2 Automatische Masturbator 

Last but not least in deze lijst is de Ninja 2. Deze penispomp is veel meer dan alleen dat. Het is zowel een masturbator als penispomp in één. Hierdoor krijgt je penis de gewenste stimulatie die je penis nodig heeft om in optimale stijve toestand te geraken doordat de pompfunctie wordt gecombineerd met het gevoel van masturbatie.

Twee vliegen in één klap dus.

Deze eenvoudig pomp werk elektrisch, waardoor je zelf helemaal niets hoeft te doen. Hij is eenvoudig op te laden middels een USB lader en heeft maar liefst 7 verschillende standen. Dus, naast een grote erectie ook nog eens extra stimulatie? Dan is deze masturbator van OTOUCH een prima keuze.

5) Hoe maak je pomp schoon? 

Hygiëne is natuurlijk een essentieel onderdeel bij alles wat we doen. Dit geldt dus ook voor het gebruik van de penispomp. Je wilt immers niet, dat deze na gebruik zonder enige vorm van schoonmaken aan de kant wordt gelegd. en je bij de volgende keer kans hebt op allerlei vervelende ziektes en aandoening. Het schoonmaken na ieder gebruik is dus absolute noodzaak! Wanneer je een penispomp aanschaft, dan is het verstandig hier ook direct een daarvoor bestemde cleaning spray aan te schaffen. Uiteraard kun je de penispomp na gebruik ook grondig spoelen met water. Het gebruik van zeep en andere schoonmaakmiddelen is logischerwijs absoluut af te raden. 

6) Is een penispomp veilig? 

Het gebruik van een penispomp is in principe veilig. Wel is het belangrijk, dat wanneer je een piercing hebt, je deze gedurende het gebruik uitdoet. Wanneer je deze net hebt laten zetten, dan is het gebruik met de pomp af te raden. Zolang de wond nog niet volledig is genezen om deze te gebruiken. Bij twijfel, is het te allen tijde verstandig je huisarts te raadplegen om eventuele vervelende situaties te kunnen voorkomen.

Daarnaast is het belangrijk dat je de pomp niet te lang gebruikt. Een maximale tijd van 30 minuten per keer is aan te raden.

7) Kan ik de erectiepomp altijd gebruiken? 

In principe kun je de erectiepomp gebruiken tegen alle verschillende kwaaltjes. Toch is het wel verstandig, dat wanneer je al gedurende een langere periode last hebt van impotentie, dit bespreekt met je huisarts.

Ondanks het feit dat het wellicht een stuk schaamte met zich meebrengt, is het belangrijk om te kijken hoe jij samen met je huisarts kunt kijken naar een structurele oplossing. Want zonder dat we het vaak doorhebben, ligt de oplossing dichtbij dan dat we zelf willen denken en ook vooral willen geloven. 

Een pomp kan ons dus zeker helpen bij een erectie, maar is helaas geen langetermijnoplossing.

8) Wat zijn de kosten?

Penispompen zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Afhankelijk van wat jij prettig vindt en nodig hebt, kun je een model kiezen die hierbij past. Er zijn namelijk penispompen verkrijgbaar vanaf minder dan 10 euro, maar er zijn er ook een aantal bij die enkele honderden euro’s kosten. Het is dus afhankelijk van wat jij nodig hebt. Wel kunnen we je een indicatie geven waarmee je ongeveer rekening dient te houden:

  • Handmatige pomp: € 10 – € 30 
  • Twee-vinger pomp: € 20 – € 60 
  • Zuiger- of schaar pomp: € 20 – € 60 
  • Hydropomp: € 80 – € 200+ 

Zoals je ziet lopen de prijzen voor een dergelijke penispomp nogal uiteen. Het is dus belangrijk dat je voor jezelf vooraf vaststelt welke pomp voor jou het meest geschikt is. Het kan namelijk ook zo zijn, dat een huisarts je een bepaalde variant voorschrijft. Het is dus verstandig, dat wanneer je de pomp puur om medische redenen gebruikt, je hierover in gesprek gaat met je huisarts.

9) Veelgestelde vragen

Waarom een penispomp gebruiken?

Ondanks dat er een enorm taboe op rust, zijn er ontzettend veel mannen zowel jong als oud, die te maken hebben met impotentie. Impotentie is het niet voldoende of volledig krijgen van een erectie. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zowel lichamelijk als psychisch. Toch zijn er een aantal hulpmiddelen, die jou kunnen helpen ervoor te zorgen dat deze problemen verdwijnen. Naast verschillende vormen van meditatie kan dat door het gebruik van de penispomp.

Is de penispomp een seksspeeltje?

De penispomp is multifunctionleel. Om deze reden kunnen we het speeltje niet in één hoek zetten. Het kan zeker voor stimulatie zorgen, maar de voornaamste reden is een stevigere erectie. Aangezien het gaat om een voorwerp waar je je penis insteekt, nemen mensen vaak aan dat het alleen een sex toy is.

Waar kan je een pomp kopen?

Een penispomp kopen doe je gemakkelijk bij Easytoys. Ze hebben een onwijs breed assortiment en leveren alles discreet en anoniem.

Dat het hebben van erectieproblemen voorkomt bij meer mannen dan je wellicht vooraf voor mogelijk had gehouden is een vaststaand feit. Het is daarom ook absoluut niet iets waar jij je voor hoeft te schamen. Zowel voor recreatief als medisch gebruik biedt de penispomp absoluut uitkomst. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen ervoor dat je tot wel een half uur kunt genieten van een stevige erectie. De kosten voor een dergelijke pomp variëren vanaf een euro of 10 tot wel enkele honderden euro’s, maar wanneer het helpt, zal je merken dat dit het geld meer dan waard is. Dus of het nu pure noodzaak is of je wilt experimenteren met je partner, het kan allebei! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *